Afspraak maken

Ga je mee op stap? Vul dan svp het contactformulier in, dan wordt er z.s.m. telefonisch contact opgenomen om een afspraak te maken voor een wandeling.

 

Gaat je voorkeur uit naar direct telefonisch contact bel dan: 06-17887574

Deze datum is onder voorbehoud van goedkeuring, weersomstandigheden en voldoende deelnemers. Dit staat dus nog niet vast.


Alle informatie op een rijtje: 

De wandeling is een kleine 5 km lang, waar we ongeveer 2 uur over doen, inclusief een “graaspauze” voor mens en dier. Stevig schoeisel en sokken (voor evt. brandnetels!) is een aanrader. De wandelingen vinden plaats onder deskundige begeleiding en vertrekken vanuit Dishoek.

Ezel wandelingen vinden plaats van maandag t/m vrijdag. Avondwandelingen zijn ook mogelijk, eventueel zijn op afspraak wandelingen in het weekend mogelijk. 

Kinderen moeten goed mee kunnen lopen, de ezels worden niet bereden. Een kind kan eventueel samen met zijn/haar begeleider een ezel vasthouden, maar onder de 15 jaar niet zelfstandig met een ezel lopen. Voor kinderen jonger dan 9 jaar geldt: 1 kind per begeleider.

Voorafgaand aan de wandeling wordt er kennis gemaakt met de ezels door samen de ezels te poetsen. Ook wordt er uitleg gegeven over de ezels en het wandelen. Wortels of appels meenemen voor de ezels mag, en wordt door hen zelfs zeer op prijs gesteld, maar het voeren hiervan even in overleg s.v.p.

Honden kunnen helaas niet mee.

Deelname kosten:

Per volwassene Per kind
€20 ,- €15 ,-